VelaShape

Tehnologia VelaShape este un tratament de remodelare corporală non-invaziv cu rezultate deosebite înconturarea corpului, îndepărtarea celulitei, slăbire, reducerea grăsimii, fermitatea pielii, lifting facial, îndepărtarea ridurilor, îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii.

  • Vacuum +  Laser cu infraroșu  + RF bipolară + Cavitație + role
  • 5 tehnologii în combaterea celuluitei și a grăsimii

Tehnologia cu role, combină lumina infraroșie, energia bi-polară cu frecvență radio și vaccumul, care provoacă încălzirea profundă a celulelor adipoase, a țesutului conjunctiv înconjurător și a fibrelor de colagen. Acest tip de încălzire împreună cu vaccumul stimulează dezvoltarea de noi fibre de colagen și elastină, ceea ce duce la reducerea localizată a laxității pielii, a circumferinței și la o îmbunătățire generală a structurii și texturii pielii.


Stimulare corporală

 Tehnologia HI-EMT

Este folosită pentru a extinde și contracta în mod continuu mușchii și pentru a efectua antrenamente extreme.

Remodelează în profunzime structura internă a mușchiului, însemnând creșterea fibrilelor musculare (mărirea mușchilor) și producerea de ​​noi lanțuri de proteine.

Hiemt Pro Max crește musculatura și în același timp, reduce grăsimea prin contracția musculară extremă 100% și descompunerea grăsimilor.

Tehnologia crește masa musculară pentru FESIERI-ABDOMEN-GAMBE-COAPSE-BRAȚE